МКД / ENG
 
ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Добредојдовте на местото каде започнува Вашиот одмор!

Хотел Бетон има навистина единствена понуда: хотелско уживање со висок квалитет каде ќе се чувствувате како дома.

Сместен е на атрактивна плажа на пространата езерска широчина, недалеку од прекрасниот Охрид. Оваа туристичка населба е изградена во традиционален стил со користење на модерна линија и претставува единствен спој на модерното и традицијата.

Замислете место каде Вашето утринско кафе го пиете со прекрасните езерски капки носени од пријатниот ветар.
Замислете место каде денот започнува и завршува со поглед кон Охридското езеро.
Замислете совршено место за одмор.

Добредојдовте во Хотел Бетон.